За нас

За нас

С какво сме по-различни?

Онлайн магазин www.bebemax.bg има за цел да даде на своите клиенти една качествено нова концепция за предлагане на стоките за бебета и деца. Ние знаем, че моментът с избора на първите продукти, които трябва да закупите за Вашето дете, е силно емоционален и объркващ. Всеки около Вас ви дава различни съвети и насоки, които не винаги са обективни и универсални. При нас е мястото, където можете да получите професионална и обективна консултация и съвет, както и отговори и разяснения по въпроси, които Ви интересуват за продуктите за бебета и деца. Всичко това ще бъде обяснено компетентно и с усмивка.

За нас

Ние от Бебемакс с огромно старание и любов към работата си, успяхме през годините да съберем под един покрив някои от топ марките в света, чиито продукти успяват да променят натовареното ежедневие на всеки родител. При нас можете да се запознаете със световни брандове с дългогодишна история и огромен опит, които са се отдали на идеята за по-добър и улеснен живот на родителите. Успяхме да спечелим доверието на абсолютните лидери на пазара във високия клас бебешки продукти Stokke и Bugaboo, чиито продукти са желани от всяка бъдеща мама. Довери ни се и лидерът на немския пазар Hartan Kinderwagen, който произвежда първата в света бебешка количка Mercedes-Benz, както и производителя на бебешки колички от Нидерландия- Easywalker, чийто продукти се продават в цял свят.

Официален партньор сме на фирмите Coletto и Camarelo, чиито бебешки колички и столчета за кола се радват на огромна популярност сред нашите клиенти. Най-иновативната австрийска фирма, получила множество награди за сигурност и дизайн за столчета за кола- Swandoo, също ни се довери за техен партньор. Не на последно място по важност са Clippasafe със своите продукти за обезопасяване на дома и производителя от Италия Foppapedretti, който предлага функционални и удобни бебешки колички, столчета за кола и мебели за детска стая. Освен изброените до тук фирми, на които сме официален представител или дистрибутор за България, сме подбрали и всички останали производители, които държат на качеството и функционалността.

За нас

Пазарувайте спокойно

Ние от Бебемакс знаем, че за всеки родител качеството и сигурността са приоритет. За това всички продукти, които предлагаме в нашите обекти и онлайн магазин са от доверени производители, чиито стоки отговарят на високите изисквания, поставени от нормите за безопасност на Европейския съюз и са безопасни за употреба от бебета и деца.

За нас

Нашата цел е:

Да консултираме професионално и обективно.

Да ви насочим към най-подходящия за Вас продукт, отговарящ на критериите, които ни поставяте.

Да продаваме висококачествени продукти, които са проверени и сертифицирани по Европейските стандарти.

Да ви улесним и заредим с усмивка всяко Ваше посещение при нас.

Последвайте ни във Facebook и Instagram за актуални промоции, игри и много полезна информация.

1