Swandoo Mother with her baby in carrycot

SWANDOO. ВИНАГИ С ВАС.

Иновативните столчета за кола

 

SWANDOO. ВИНАГИ С ВАС.

Swandoo е иновативна марка, посветена на решенията за безопасност на децата. Създадена с голяма любов от родители…към родители.

Амбицията на фирмата да се развива и усъвършенства е отразена в логото на марката – ЛЕБЕД – символ на създаването и поддържането на дълготрайни връзки и много добри грижи за семейството си.

„Вярваме, че всяко новородено бебе е специално и изпълнено с потенциал, който ще процъфтява само с подходящата любов и подкрепа“

Ето защо създателите на марката кръщават първия продукт на учения и носителя на Нобеловата награда – Алберт Айнщайн. – „Непрекъснатите ни усилия и любовта към нашата работа са посветени на семействата и децата, които ще създадат по-добро бъдеще“- споделят още те.

Столчетата за кола Swandoo са разработени, така че родителите да се насладят на специалните моменти с детето си, което ще е в безопасност, а Swandoo да бъде част от тяхното пътуване.

„Основахме Swandoo, тъй като самите ние като родители не можахме да намерим качеството на продукта, което търсихме. Въз основа на нашия опит и възможности ние започнахме проектирането и производството на продуктите, които искахме за нашите деца“– споделят основателите на фирмата, базирана в Австрия. –„Поставихме си за цел да се превърнем в умен и грижовен спътник на съвременните семейства, подобрявайки благосъстоянието на родителите и техните деца!“

Swandoo_albert

Albert i-Size

ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ

от 40 -85 см или до 13 кг

Столът за кола Albert на Swandoo е първокласна бебешка седалка, отличен с награди за дизайн и иновативни функции, за да улесни живота на семействата. Albert е победител не в един, а в ТРИ теста: немският автомобилен клуб ADAC го оценя като ПОБЕДИТЕЛ с 1.6 при тестовете, като тук се оценя не само резултати от челен и заден удар, а при страничен удар. Също така най-добри резултати има и при австрийската OEMTC и швейцарската организации TCS.

От създаването си до момента столчето за кола Albert печели  редица награди за дизайн, като: Red Dot Award през 2017 г, German Design Award WINNER за 2019 г. Впечатлява с хармонични пропорции, линии и повърхности и осигурява на всички съвременни родители най-умното решение, съчетано с максимална безопасност.

Разгледай
swandoo_marie

Marie i-size

ЗА МАЛКИТЕ И НЕ ТОЛКОВА МАЛКИТЕ

от 40 – 105 см или до 18 кг /прибл. 4 години

Въртящ се на 360° детски стол с i-Size

Въртящият се на 360° Swandoo Marie i-Size е кръстен на учения и двоен носител на Нобелова награда Мария Кюри. Тази седалка предлага просто и интуитивно потребителско изживяване, като същевременно надминава стандартите за безопасност. Marie i-Size предлага изключителна безопасност, комфорт и спокойствие – може да се регулира в четири позиции за почивка както в посока, насочена напред, така и в обратна и да се върти на 360°. Победител в прочутата iF Design Award 2020, Marie вече се предлага в третото си поколение, съчетавайки серия от интелигентни продуктови функции с малки, но важни подобрения на качеството.

Разгледай
Swandoo_Charlie

Charlie

ЗА ПО-ГОЛЕМИТЕ

от 100 см (~3 год.) – 150 см (~12 год)

Бустер седалка i-Size

С приятел като Charlie Вашето дете има всякаква подкрепа, от която се нуждае, когато се учи да става по-независимо. Наречен на известния натуралист и теоретик на еволюцията, Чарлз Дарвин, този стол се адаптира към нуждите на Вашето растящо дете, предпазвайки го, докато еволюира от малко дете в тийнейджър. Благодарение на перфектната геометрия на седалката на Charlie, натискът се разпределя върху по-голяма площ, което прави по-дългите пътувания по-удобни. Освен това многобройните вентилационни отвори и силно дишащите тъкани в облегалката и зоната за сядане водят до отличен въздушен поток, регулиращ телесната температура и предлагащ максимален комфорт. Това гарантира, че детето Ви може да седне, да се отпусне и да се наслади на пътуването.

Разгледай

Семейството на Swandoo

Открийте идеалното столче за кола

  • Albert i-Size
  • Marie i-size
  • Charlie
Swandoo family Lifestyle Picture