Mommy with baby Stokke

Stokke® – Нека растем

Stokke® – Всички наши продукти имат обща цел: да насърчават детското развитие и да укрепват връзката между родителите и техните деца

Модулната основа Stokke® iZi Go™ ISOFix от BeSafe® се закрепва лесно и сигурно към автомобила, като основата се фиксира в две точки за закрепване в задната част на седалката на автомобила.

Регулируемото по височина опорно краче, опиращо се в пода на автомобила, осигурява стабилност, като същевременно ограничава въртенето на седалката и абсорбира силите между основата и пода на автомобила по време на инцидент.

След като базата ISOfix е монтирана в автомобила, просто щракнете детското столче за кола на мястото му.

Индикатор за безопасност сигнализира, когато детското столче за кола е правилно инсталирано в базата ISOfix.

Изваждате детската седалка за кола, като издърпате дръжката за освобождаване.

 

Столчето за кола Stokke® iZi Go™ Modular by BeSafe® се монтира директно на всички колички Stokke®, което прави прехода от автомобил към количка толкова лесен, колкото и кликването и тръгването!

Поради вариациите в ъгъла на седалките в различните модели автомобили препоръчваме на всички клиенти да изпробват Stokke® iZi Go™ Modular by BeSafe® в съответния автомобил преди да го закупят.

 

Stokke_iZiGo_ModularX1_BlackMelange

Stokke® iZi Go Modular™ X1 by BeSafe®

Прави малките преходи в живота много по-лесни

С тегло от само 4,2 кг, леката детска седалка за кола Stokke® iZi Go Modular™ X1 by BeSafe® е лесна за инсталиране и пренасяне. Столчето разполага с усъвършенствани абсорбатори на сила и защита от страничен удар, ергономична седалка, регулируема облегалка за глава и интегриран сенник с вградена вентилация и плюшена подложка за изключителен комфорт и защита. Бъдете сигурни, че бебето ви е oбезопасeно и удобно настанено по време на съвместните ви пътувания; столчето за кола е разработено от надеждния норвежки производител на столчета за кола BeSafe®, който осигурява скандинавска безопасност от 1963 г. насам.

 

Разгледай
Stokke_iZiGo_ModularX1_Black

ISOFix база за стол Stokke Izi Go Modular by BeSafe®

Stokke® iZi Go™ Modular ISOFix Base by BeSafe® е полууниверсална система за обезопасяване на деца, която ви позволява бързо и безопасно да инсталирате столчето за кола Stokke® iZi Go™ Modular by BeSafe® в автомобила, без да се налага да използвате предпазните колани на автомобила.

Разгледай

Семейството на Stokke®

Открийте идеалния продукт за вас!

  • Stokke® iZi Go Modular™ X1 by BeSafe®
  • ISOFix база за стол Stokke Izi Go Modular by BeSafe®
Stokke_iZiGo_ModularX1_BlackMelange