Mommy with baby Stokke

Stokke® – Нека растем

Stokke®

Всички наши продукти имат обща цел: да насърчават детското развитие и да укрепват връзката между родителите и техните деца…

Stokke® е норвежка компания, която е световно призната в намирането на най-добрите решения при отглеждането на бебета и малки деца. Повече от 40 години Stokke® съчетава страстта си към скандинавския дизайн със способността да предизвика обикновеното и да създава красиви продукти, които подхранват връзката между дeца и родители.

Stokke® е основана като компания, специализирана в проектирането и производството на висококачествени мебели в Алпите, Норвегия, от Georg Stokke® . Tова поставя началото на семейна традиция на майсторство и качество, която обхваща три поколения.

През 1972 г Stokke® поставя нова ера в развитието си, която оформя бъдещето и фокуса на компанията. Тогава е произведен първият продукт за деца- гениалният стол Tripp Trapp, създаден от норвежкия дизайнер Peter Opsvik. Този емблематичен стол постига нещо напълно ново- той предава ергономична форма на стола за деца, който в същото време расте заедно с тях.

През 2003 г дизайнерите от компанията създават Stokke® Xplory – иновация, която революционизира индустрията за детски колички. С пускането на Stokke® Xplory, компанията въвежда в индустрията концепцията за по-високи седалки, обърнати към родителите. Първата количка по рода си Xplory, наистина внася иновации при производството на детски колички. Уникалната възможност за регулиране на височината е предназначена да приближи Вашето бебе, превръщайки разходките Ви във възможност да се свържете и да изследвате заедно света около Вас.

Друг иновативен продукт от линията за деца е овалната детска кошара, която е различна от нормата до този момент-правоъгълната. В допълнение към ергономичния дизайн и подобно на гнездо форма, Stokke® Sleepi предлага регулация, която й позволява да се променя и расте. Изработена от европейска букова дървесина Stokke® Sleepi продължава да демонстрира семпла елегантност на скандинавския дизайн и остава любима на родителите.

Дизайн с цел

Не само проектирайки продукти с изключителна функционалност, комфорт и лесна употреба, но дизайнерите от Stokke® създават продукти, които доближават децата до техните родители. Това е и посланието на марката: близостта насърчава връзката. Децата се нуждаят от това усещане за връзка, за да се чувстват сигурни и обичани, което ги насърчава да станат самостоятелни и уверени учещи в живота.

Stokke® Limas™ Carrier

Съчетава предимствата на кенгуру и слинг в един продукт. Осигурява свобода на движение и безопасност.

Разгледай

Детски куфари JetKids™ by Stokke®

Уникална колекция от иновативни продукти за пътуване- леки, компактни и спестяващи място, правейки ги идеални за семейства в движение!

Разгледай

Детски раници JetKids™ by Stokke®

Детската раница JetKids™ by Stokke® е проектирана така, че да отговаря на всички нужди на вашето малко дете – както за кратки разходки до парка или училище, така и за по-дълги пътувания, за да посетите семейството си или да откриете нови места.

Разгледай

Семейството на Stokke®

Открийте идеалния продукт за вас!

  • Stokke® Limas™ Carrier
  • Детски куфари JetKids™ by Stokke®
  • Детски раници JetKids™ by Stokke®