Stokke high chairs family

Stokke® - СТОЛЧЕТА ЗА ХРАНЕНЕ

Те са създадени за всеки момент и всяка бъркотия – навсякъде.

Stokke® – Нека растем

Stokke® е норвежка компания, която е световно призната в намирането на най-добрите решения при отглеждането на бебета и малки деца. Повече от 40 години Stokke® съчетава страстта си към скандинавския дизайн със способността да предизвика обикновеното и да създава красиви продукти, които подхранват връзката между дeца и родители.

Stokke® е основана като компания, специализирана в проектирането и производството на висококачествени мебели в Алпите, Норвегия, от Georg Stokke. Tова поставя началото на семейна традиция на майсторство и качество, която обхваща три поколения.

През 1972 г Stokke® поставя нова ера в развитието си, която оформя бъдещето и фокуса на компанията. Тогава е произведен първият продукт за деца- гениалният стол Tripp Trapp, създаден от норвежкия дизайнер Peter Opsvik. Този емблематичен стол постига нещо напълно ново- той предава ергономична форма на стола за деца, който в същото време расте заедно с тях.

През 2003 г дизайнерите от компанията създават Stokke® Xplory – иновация, която революционизира индустрията за детски колички. С пускането на Stokke® Xplory, компанията въвежда в индустрията концепцията за по-високи седалки, обърнати към родителите. Първата количка по рода си Xplory, наистина внася иновации при производството на детски колички. Уникалната възможност за регулиране на височината е предназначена да приближи Вашето бебе, превръщайки разходките Ви във възможност да се свържете и да изследвате заедно света около Вас.

Друг иновативен продукт от линията за деца е овалната детска кошара, която е различна от нормата до този момент-правоъгълната. В допълнение към ергономичния дизайн и подобно на гнездо форма, Stokke® Sleepi предлага регулация, която й позволява да се променя и расте. Изработена от европейска букова дървесина Stokke® Sleepi продължава да демонстрира семпла елегантност на скандинавския дизайн и остава любима на родителите.

Дизайн с цел

Не само проектирайки продукти с изключителна функционалност, комфорт и лесна употреба, но дизайнерите от Stokke® създават продукти, които доближават децата до техните родители. Това е и посланието на марката: близостта насърчава връзката. Децата се нуждаят от това усещане за връзка, за да се чувстват сигурни и обичани, което ги насърчава да станат самостоятелни и уверени учещи в живота.

Stokke Tripp Trapp 50th anniversary

Tripp Trapp®

Столът, който расте заедно с детето – стол за цял живот

Емблематичен стол и решения за сядане, предназначени да въведат Вашето бебе в сърцето на Вашето семейство от самото раждане. Функционалността „Расте с детето“, осигурява подходяща ергономичност и комфорт във всяка възраст.

Разгледай
Stokke_Stolove_za_hranene_Stokke_Nomi

Stokke® Nomi®

Столът, който вдъхновява

Столът Stokke® Nomi® може да се използва от раждането за цял живот. Дизайнерът Peter Opsvik е проектирал Nomi®  въз основа на същата идея, зад която стои легендарния стол Tripp Trapp, а именно че времето за хранене може да стане по-спокойно и интерактивно и че по този начин децата се наслаждават на храненето с цялото семейство на масата.

Разгледай
High chair Stokke Clikk

Stokke® Clikk™

Системата за сядане 5-в-1

Красивият дизайн с гладки линии означава, че сте готови за по-лесно, по-чисто и по-близко време за хранене само с “1-2-3 Clikk” …

Разгледай
Stokke_highchair_Steps_2

Stokke® Steps™

Превръща стола в удобен стол за хранене

Добавете само Stokke® Steps™ Baby Set и столчето Stokke® Steps™ се превръща в столче за хранене, което може да се използва от около 6-я месец. Сигурен и безопасен, ергономичният комплект Baby Set гарантира, че бебето ви седи правилно. Задната част може да се регулира както на височина, така и на дълбочина, за да се осигури перфектно прилягане по поръчка, докато детето ви расте. Комплектът Stokke® Steps™ Baby Set се монтира лесно върху столчето Stokke® Steps™, без инструменти.

Разгледай
Stokke® Steps™ Bouncer

Stokke® Steps™ Bouncer

Шезлонгът с меко люлеещо движение

Омекотеният шезлонг има уникално люлеещо движение, което имитира усещането за люлеене в майчините ръце. Разработена съвместно с детски физиотерапевт вложка за новородено гарантира, че вашето бебе ще бъде правилно поддържано, когато бъде поставено в шезлонга. Закачалката за играчки държи любимата играчка на бебето ви винаги под ръка.

Разгледай

Семейството на Stokke

Открийте идеалния продукт за вас!

  • Tripp Trapp®
  • Stokke® Nomi®
  • Stokke® Clikk™
  • Stokke Steps™
  • Stokke Steps™ Bouncer
tripp-trapp_newbornset