Stokke_Detska_staya_Nursery_hero

Stokke®

Всички наши продукти имат обща цел: да насърчават детското развитие и да укрепват връзката между родителите и техните деца.

Stokke® е норвежка компания, която е световно призната в намирането на най-добрите решения при отглеждането на бебета и малки деца. Повече от 40 години Stokke® съчетава страстта си към скандинавския дизайн със способността да предизвика обикновеното и да създава красиви продукти, които подхранват връзката между дeца и родители.

Stokke® е основана като компания, специализирана в проектирането и производството на висококачествени мебели в Алпите, Норвегия, от Georg Stokke. Tова поставя началото на семейна традиция на майсторство и качество, която обхваща три поколения.

През 1972 г Stokke® поставя нова ера в развитието си, която оформя бъдещето и фокуса на компанията. Тогава е произведен първият продукт за деца- гениалният стол Tripp Trapp, създаден от норвежкия дизайнер Peter Opsvik. Този емблематичен стол постига нещо напълно ново- той предава ергономична форма на стола за деца, който в същото време расте заедно с тях.

През 2003 г дизайнерите от компанията създават Stokke® Xplory – иновация, която революционизира индустрията за детски колички. С пускането на Stokke® Xplory, компанията въвежда в индустрията концепцията за по-високи седалки, обърнати към родителите. Първата количка по рода си Xplory, наистина внася иновации при производството на детски колички. Уникалната възможност за регулиране на височината е предназначена да приближи Вашето бебе, превръщайки разходките Ви във възможност да се свържете и да изследвате заедно света около Вас.

Друг иновативен продукт от линията за деца е овалната детска кошара, която е различна от нормата до този момент-правоъгълната. В допълнение към ергономичния дизайн и подобно на гнездо форма, Stokke® Sleepi предлага регулация, която й позволява да се променя и расте. Изработена от европейска букова дървесина Stokke® Sleepi продължава да демонстрира семпла елегантност на скандинавския дизайн и остава любима на родителите.

Дизайн с цел

Не само проектирайки продукти с изключителна функционалност, комфорт и лесна употреба, но дизайнерите от Stokke® създават продукти, които доближават децата до техните родители. Това е и посланието на марката: близостта насърчава връзката. Децата се нуждаят от това усещане за връзка, за да се чувстват сигурни и обичани, което ги насърчава да станат самостоятелни и уверени учещи в живота.

Stokke® - Нека растем

Stokke® Sleepi™

Stokke® Sleepi™

Овалната детска кошара

Mебелите за детска стая използват иновативен скандинавски дизайн, които имат функционалност да растат с Вашето дете и са изработени от издръжливи и естествени материали.

Разгледай
StokkeDresser_White

Stokke Home™ Dresser

Просторният скрин с вечен дизайн

Stokke® Sleepi™ Dresser е последна иновация на марката Stokke® и e перфектното допълнение към концепцията за детска стая Stokke® Sleepi™. Прилагайки цялостен подход, езикът на дизайна е съобразен с детските легла Stokke® Sleepi™. Тя е отличена и с наградата Red Dot Design Winner 2022. Колкото универсалeн, толкова и красив, скринът Stokke® Sleepi™ разполага с три просторни чекмеджета с плавно затваряне, които се отварят и затварят с леко натискане. Това осигурява на родителите много място за съхранение и лесен достъп до дрехите, играчките и съкровищата на децата им. Изработен с изчистен скандинавски дизайн, масивни дървени крака и приятна на допир предна повърхност от бук, той съчетава форма и функционалност с качество и издръжливост. Резултатът – класическа мебел, която се вписва в различни интериори и която ще издържи години наред.

Разгледай
Stokke MuTable play table

Stokke® MuTable™

Многофункционалната маса за игра

Комбинирайки качеството на световно признатия дизайн с изобретателността на модулна система, многофункционалната игрална маса Stokke® MuTable™ се адаптира към физическите нужди за развитието на Вашето растящо дете.

Разгледай
Kids room with Stokke

Аксесоари

Stokke® разполага с пълна гама от най-качественото обзавеждане за детски стаи, текстил и аксесоари, за да създадете мечтаната детска стая. Мебели за детска стая използват иновативния скандинавски дизайн и са изработени от устойчиви материали за дълготрайност.

Разгледай

Семейството на Stokke

Открийте идеалния продукт за вас!

  • Stokke® Sleepi™ Mini
  • Stokke® Sleepi™
  • Stokke® MuTable™
  • Stokke® Sleepi™ Dresser
  • Аксесоари
Stokke Family