Mommy with baby Stokke

Stokke® – Нека растем

Stokke® – Всички наши продукти имат обща цел: да насърчават детското развитие и да укрепват връзката между родителите и техните деца

Stokke е норвежка компания, която е световно призната в намирането на най-добрите решения при отглеждането на бебета и малки деца. Повече от 40 години Stokke съчетава страстта си към скандинавския дизайн със способността да предизвика обикновеното и да създава красиви продукти, които подхранват връзката между дeца и родители.

Stokke е основана като компания, специализирана в проектирането и производството на висококачествени мебели в Алпите, Норвегия, от Georg Stokke. Tова поставя началото на семейна традиция на майсторство и качество, която обхваща три поколения.

Освен флагмана на марката Stokke-детска количка Xplory X, друг иновативен продукт от линията за деца е овалната детска кошара, която е различна от нормата до този момент-правоъгълната. В допълнение към ергономичния дизайн и подобно на гнездо форма, Stokke® Sleepi предлага регулация, която й позволява да се променя и расте. Изработена от европейска букова дървесина Stokke® Sleepi продължава да демонстрира семпла елегантност на скандинавския дизайн и остава любима на родителите

Дизайн с цел – не само проектирайки продукти с изключителна функционалност, комфорт и лесна употреба, но дизайнерите от Stokke® създават продукти, които доближават децата до техните родители. Това е и посланието на марката: близостта насърчава връзката. Децата се нуждаят от това усещане за връзка, за да се чувстват сигурни и обичани, което ги насърчава да станат самостоятелни и уверени учещи в живота.

Stokke_Xplory_X_yellow

Stokke® Xplory® X

Stokke® Xplory® X е идеалният избор за съзнателни родители, които искат най-доброто за своето бебе, без да правят компромис с безопасността, качеството или стила. Stokke® Xplory® X създава връзка с Вашето бебе, от която то се нуждае, за да се чувства безопасно и обичано.

Разгледай
StokkeXplory_X_Signature

Stokke® Xplory® X Signature

Новата бебешка количка Stokke® Xplory® X Signature – ново начало с усещане за лукс! Moдел, отличаващ се с красив и стилен дизайн. Защо Signature? Защото е единствена по рода си, като Вас и Вашето дете. Предлага се с привличащо вниманието златно шаси, щампа и златисто избродирано лого.

Разгледай
Babyzen YoYo2 brandlanding cardgallery

Babyzen YOYO²

YOYO² е универсална количка, която придружава Вашето дете всеки ден, от раждането до малко дете. Може да се съхранява в най-тясното място у дома и заема много малко място в багажника на колата Ви. Хванете метрото, качете се на автобус, скочете в такси или отлетете до другия край на света!

Разгледай

Семейството на Stokke

Открийте идеалния продукт за вас!

  • Stokke® Xplory® X
  • Stokke® Xplory® X Signature
  • Babyzen YOYO²
Mommy with her baby in stokke xplory x strollerStokke