Mommy with baby Stokke

Stokke® – Нека растем

Stokke® – Нека растем

Stokke® е норвежка компания, която е световно призната в намирането на най-добрите решения при отглеждането на бебета и малки деца. Повече от 40 години Stokke® съчетава страстта си към скандинавския дизайн със способността да предизвика обикновеното и да създава красиви продукти, които подхранват връзката между дeца и родители.

Stokke® е основана като компания, специализирана в проектирането и производството на висококачествени мебели в Алпите, Норвегия, от Georg Stokke. Tова поставя началото на семейна традиция на майсторство и качество, която обхваща три поколения.

През 1972 г Stokke® поставя нова ера в развитието си, която оформя бъдещето и фокуса на компанията. Тогава е произведен първият продукт за деца- гениалният стол Tripp Trapp, създаден от норвежкия дизайнер Peter Opsvik. Този емблематичен стол постига нещо напълно ново- той предава ергономична форма на стола за деца, който в същото време расте заедно с тях.

През 2003 г дизайнерите от компанията създават Stokke® Xplory – иновация, която революционизира индустрията за детски колички. С пускането на Stokke® Xplory, компанията въвежда в индустрията концепцията за по-високи седалки, обърнати към родителите. Първата количка по рода си Xplory, наистина внася иновации при производството на детски колички. Уникалната възможност за регулиране на височината е предназначена да приближи Вашето бебе, превръщайки разходките Ви във възможност да се свържете и да изследвате заедно света около Вас.

Друг иновативен продукт от линията за деца е овалната детска кошара, която е различна от нормата до този момент-правоъгълната. В допълнение към ергономичния дизайн и подобно на гнездо форма, Stokke® Sleepi предлага регулация, която й позволява да се променя и расте. Изработена от европейска букова дървесина Stokke® Sleepi продължава да демонстрира семпла елегантност на скандинавския дизайн и остава любима на родителите.

Дизайн с цел

Не само проектирайки продукти с изключителна функционалност, комфорт и лесна употреба, но дизайнерите от Stokke® създават продукти, които доближават децата до техните родители. Това е и посланието на марката: близостта насърчава връзката. Децата се нуждаят от това усещане за връзка, за да се чувстват сигурни и обичани, което ги насърчава да станат самостоятелни и уверени учещи в живота.

FlexiBath_TranspGreen_Newborn

Stokke® Flexi Bath®

Stokke® Flexi Bath® води своето начало от идеята, която Stokke® вграждат при проектирането на своите продукти, а именно споделянето на повече моменти на родителите с тяхното бебче. Ваничката е комбинация между лесен механизъм на сгъване, компактност за използване във всеки дом, осигурявайки максимално пространство в банята и удобство при транспортиран. Продуктът ще очарова с множество характеристики, които ще разгледаме в следващите редове.

Разгледай
main_flexibath_setting_squoosh

Stokke® Flexi Bath® XL

При Stokke® Flexi Bath® XL се сдобивате с ваничка, която можете да използвате до достигане на 6-годишна възраст, приблизително 21 килограма на детето. Stokke® предоставя възможността на всеки един родител да избере продукт спрямо неговите собствени нужди и желания.

Разгледай
Stokke® Flexi Bath® Bundle

Stokke® Flexi Bath® Bundle

Stokke® Flexi Bath®  е предназначен за използване от самото раждане на Вашето мъниче до достигане на 4-годишна възраст. Ваничката е снабдена с основа, която позиционира мъничето стабилно и сигурно в продукта, предотвратявайки всякакви опции за плъзгане чрез специално вградените в него противоплъзгащи материали.

Разгледай

Семейството на Stokke

Открийте идеалния продукт за вас!

  • Stokke® Flexi Bath®
  • Stokke® Flexi Bath® XL
  • Stokke® Flexi Bath® Bundle

 

Stokke Family Stokke Flexi Bath XL