Recaro_Brandpage_Banner

Recaro

Recaro - Безопасно. Уверено. Просто.

Компанията Recaro разработва решения, които поставят нови стандарти, когато става въпрос за безопасност, комфорт и дизайн. Дишащите материали осигуряват приятен климат на седалките за кола. Главата и гръбнакът на детето са оптимално защитени благодарение на висококачествената облегалка и отличителната технология „Advanced Side Protection“.

Продуктите на Recaro се отличават с практични детайли, които улесняват ежедневието на родителите. Столът за кола Zero.1, например, може да се върти на 360 градуса, така че гърбът да не се напряга, когато родителят качва или изважда детето си от колата. А Zero.1 Elite е първото в света решение за интегриране на кошница за новородено и детска седалка в едно.

 

Продуктите на марката Recaro са особено популярни, тъй като интелигентната им конструкция позволява да се използват дълго време. Високотехнологичната пяна за седалки за кола допълнително осигурява перфектна, ориентирана към детето ергономичност.

Характеристиките на продуктите не само убеждават бъдещите родители, но и редовно печелят журитата за международни награди за дизайн. Recaro печели редица престижни международни награди в индустрията като German Design Award и iF Design Award. На German Design Award Recaro спечели две награди в категорията „Juvenile Business“. Както детското столче Zero.1, така и количката Citylife убеждават журито със своята функционалност и ясна, динамична естетика.

Още от 1906 г. експерти от различни области непрекъснато работят заедно в компанията в Щутгарт, Германия за разширяване на мобилността за деца и техните родители, както и за развитието си, за да отговори на собствените си високи стандарти, които е поставила компанията пред себе си.

Напредналите познания, разработки на компанията Recaro в авиационната и автомобилната индустрия също оказват влияние върху разработването на продукти за безопасност на децата. По този начин родители и деца се чувстват напълно сигурни- независимо дали са на разходка в парка, или в ежедневното пътуване до работа или по време на полет до следващата ваканционна дестинация.

Всеки служител или отдел в Recaro осъзнават своята отговорност по отношение на безопасността и качеството във всеки един продукт на марката, който произвеждат.Това е безопасност, на която всеки родител може да се довери.

Recaro_za_kolata_detski_sedalki_0-18kg

Столчета за кола 0-18 кг

Гениална комбинация от кошница за новородено и стол за кола.Salia Elite съчетава всички предимства на кошница за новородени с безопасността и комфорта на стол за кола за по-големи деца. Предлага максимум защита с Isofix система и въртене на стола на 360 градуса.

Разгледай
Recaro_za_kolata_detski_sedalki_9-36kg

Столчета за кола 9-36 кг

Надеждният експерт по безопасността
Разработени за безкомпромисна защита на децата, столчетата съчетават стандартa за безопасност i-Size, повишен комфорт при пътуване и изключителен дизайн.

Разгледай
Recaro_za_kolata_detski_sedalki_15-36kg

Столчета за кола 15-36 кг

Детска седалка с доказано качество Детските седалки са проектирани да осигури и защити деца на възраст от 3 до 12 години по време на всяко пътуване.

Разгледай

Семейството на Recaro

Открийте идеалния продукт за вас!

  • Столчета за кола 0-18 кг
  • Столчета за кола 9-36 кг
  • Столчета за кола 15-36 кг
Recaro_family