Family on walk with their stroller

Новото попълнение на Easywalker

Количката, която си има всичко

Easywalker - Нека да вървим заедно!

Моделите детски колички на Easywalker продължават да впечатляват и изненадват всички в продължение на повече от тридесет години. Детската количка Easywalker ще мотивира всеки един неин притежател да излезе навън и да преоткрие света по един съвсем нов начин, а именно през очите на своето детенце. Съобразявайки се изцяло с нуждите на своята аудитория, марката регистрира множеството подобрения, иновации, които се стреми да ги вгражда в своите най-нови модели.

Марката Easywalker е основана през 1989 г в гр. Амстердам от Рене Флоър, въвеждайки радикално нова концепция на пазара за детски колички. Рене Флоър напуска бизнеса на баща си и започва да произвежда бебешка количка с три, вместо четири колела- първата триколка в Европа!

Днес компанията развива наред с бранда Easywalker и бранда MINI by Easywalker, като работи в сътрудничество с марката MINI на производителя на автомобили BMW Group. Крайният продукт е бебешка количка с уникален дизайн и функционалност, създадена за съвременни и модерни семейства, която печели престижната награда за съвременен дизайн Red Dot Award.

През 2016 г. компанията развива сътрудничество и с друг световно познат бранд Disney, като произвежда детски колички с десен изображението на най-обичаните герои на Disney-Mickey и Minnie Mouse.

Днес компанията има за цел да стимулира родителите да излязат навън. Това постигат чрез създаване на иновативни продукти, които изглеждат добре и са създадени да издържат. Всички продукти с марка Easywalker са изработени от висококачествени материали и са тествани според най-високите стандарти.

В компанията Easywalker имаме една цел- да стимулираме родителите от над 50 държави да излизат навън с тяхното дете, да правят разходки заедно сред природата или по градските улици или най-общо казано – свързване със заобикалящия свят. Нашите колички трябва да приканват родителите да направят това. Ние вярваме, че щастието се крие в преживяванията, които споделяме“., казва собственикът на компанията Daniel de Lange.

Stroller JIMMEY INDIGO BLUE

Easywalker Jimmey:

КОЛИЧКАТА, КОЯТО ВИ ДАВА ВСИЧКО

Най-новото попълнение в колекция комбинирани бебешки колички Easywalker. Луксозна количка с изключителен широк и просторен кош за новородено, удобна седалка и дизайн, осъществен чрез влагане на висококачествени материали и текстил.

Разгледай
Family with stroller Harvey3

Easywalker Harvey3:

МЕЧТАНОТО ПРИДВИЖВАНЕ

Спечелила награда за „Най-добра тествана някога детска количка“и „Най-добра покупка“ на Асоциацията на потребителите в Нидерландия. Тя е стилна, лека и се сгъва компактно. Това е количката, която расте със семейството. Когато се появи втори малък член от семейството, детската количка може да се трансформира в двойна количка- количка за близнаци или породени деца.

Разгледай
Harvey 3 Premium

Easywalker Harvey3 Premium:

КОГАТО САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО

Направена за тези, които търсят най-добрата, комфортна, компактна, но и стилна детска количка, отличаваща се с ексклузивни детайли и елементи. Тя е предназначена за родители, които ценят както елегантния стил, така и оптималната функционалност.

Разгледай
Easywalker_Harvey3_Gold_Edition

Easywalker Harvey3 Gold Edition:

ЛУКСОЗНАТА ДЕТСКА КОЛИЧКА

С Harvey³ Gold Edition вие просто имате най-доброто от най-доброто. Най-стилната, просторна и същевременно компактна количка, в чийто дизайн е помислено за всичко. Возенето с нея е като мечта, а красивите, устойчиви материи и детайли със златисти елементи правят тази количка истински привличаща вниманието.

Разгледай
Stroller Miley 2

Easywalker Miley2

ЗА НАЧИН НА ЖИВОТ В ДВИЖЕНИЕ

Easywalker Miley2 е създаден за градския живот и за пътуване. Компактният, лек и изтънчен дизайн го прави идеален спътник за всяко пътуване.

Разгледай
Easywalker Mini Buggy Go

MINI by Easywalker Buggy GO

ПРОЕКТИРАНА ЗА ГРАДСКИ НОМАДИ

Леко бъги, което е идеалният спътник за всяко пътуване. MINI Buggy GO се сгъва само с една ръка до размери, подходящи за кабинното отделение на самолета. Серията MINI е с емблематичен дизайн, създаден в сътрудничество с MINI на BMW Group.

Разгледай
Easywalker Jackey

Easywalker Jackey

ЕДНО НАТИСКАНЕ НА БУТОНА И СТЕ ГОТОВИ ДА ПОТЕГЛИТЕ!

Проектиран за заети родители, които ценят както стила, така удобството. Само с натискането на един бутон Jackey се сгъва в компактен, лек и самостоятелен пакет. Характеризира се с удобство за пътуване и с изключителна лекота на използване.

Разгледай
Easywalker_Jackey_XL

Easywalker Jackey XL

БЪГИ С ГОЛЕМИ КОЛЕЛА

Jackey XL е идеалната лятна количка за всеки, който търси малко повече от всичко, което едно бъги може да предостави-големи колела, просторна седалка, по-дълга облегалка, по-високо разположена дръжка, голям сенник, високо разположена ос между колелата.

Разгледай
Easywalker_Jackey_special_edition

Easywalker Jackey Special Edition

СПЕЦИАЛНИ БЪГИТА

Наред с известните характеристики на Jackey и подобрен красив дизайн тези три специални модела се отличават с уникални тонирани рамки, затворен багажник и нов предпазен колан.Създадени за родители, които ценят както стила, така и функционалността, елементите на всяко от тези изключителни бъгита са индивидуално обмислени и завършени с изискан почерк.

Разгледай
Easywalker_Mini_Barca

MINI by Easywalker Buggy SNAP

АВТОМАТИЧНО СГЪВАНЕ И MINI ДИЗАЙН

Проектирана за съвременни родители, които ценят както стила, така и лекотата при използването на количката. Със своите трайни материи и изискани детайли,  MINI by Easywalker Buggy SNAP e идеалeн спътник за активни, стилни родители.

Разгледай

Семейството на Easywalker

Открийте идеалната детска количка

  • Easywalker Jimmey
  • Easywalker Harvey3
  • Easywalker Harvey3 Premium/Gold Edition
  • Easywalker Miley2
  • MINI by Easywalker Buggy GO
  • Easywalker Jackey
  • Easywalker Jackey Special edition
  • Easywalker Jackey XL
  • MINI by Easywalker Buggy SNAP
JIMMEY_SAND_TAUPE