Доставка

Цена на доставка:

При поръчки над

80,00 лв.

Безплатна

При поръчки до

80,00 лв.

Цена: 5,00 лв.

за цялата страна

Изключение правят мебелите от ПДЧ/MDF, чиято стойност на доставката се изчислява за всеки конкретен случай, в зависимост от килограмите на мебелите.

 В цената на доставката не влиза таксата за наложен платеж (ППП), която се заплаща на куриерската компания като, ако желаете, да си я спестите, можете да извършите плащане на поръчката с дебитна/кредитна карта, по банков път или през EPAY.BG (поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic); след постъпване на плащането в нашата система започва обработката на Вашата поръчка; през системата на ePay.bg, могат да се заплащат стоки до 2000 лева.

Условията по доставката могат да бъдат и допълнително уговорени с клиента, в зависимост от всеки специфичен случай. След направена поръчка следете редовно e-mail адреса си. При успешна поръчка можете да получите обаждане от нас за потвърждение на съдържанието на заявката си и адреса, на който ще бъде изпратена.

Срокове за доставка

Доставките, приети и потвърдени от нас до 14:00 часа се доставят на следващия работен ден или максимум до 48 часа. За специфични продукти, изискващи поръчково производство, срокът на доставка може да продължи до 3 месеца.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена.

Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката на пратката.

bebemax.bg или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.