stolchete_za_kola_cybex_heroimage

Столчета за кола Cybex

Столчетата за кола CYBEX се отличават с безопасност от световна класа, емблематичен дизайн и иновативна функционалност – помагайки Ви да пътувате със семейството си със стил, комфорт и спокойствие. CYBEX продуктите преминават хиляди тестове всяка година.

Безопасността и стандартите на столчета за кола Cybex са признати от най-големите асоциации на потребителите в Европа и извън нея, с повече от 350 награди във водещи независими потребителски тестове, сред които ADAC и Stiftung Warentest, доказващи, че те са сред най-безопасните налични на пазара столчета за кола.

От първото пътуване на новороденото до вкъщи до повдигнатите столчета за деца със странични защита на път за училище, Cybex предлага столчета за кола за всеки един етап от развитието на детето, което осигурява защита за Вашето нарастващо семейство.

Победители в тестовете за безопасност и иновации

1_stolcheta_za_kola_Cybex_aton

Серия Aton

Безопасност и комфорт.

Всичко, от което се нуждае Вашето дете за неговото първо пътуване от родилния дом до вкъщи.

Разгледай
2_stolcheta_za_kola_cybex_sirona

Серия Sirona

Защита и лекота на използване. Победил в тестовете за безопасност в категория от новородено до около 4 години

Благодарение на въртящия се на 360° механизъм, столът за кола Sirona Ви спестява стреса от труден монтаж на столчето, както и от поставянето на детето в него. Столът за кола Sirona позволява на Вашето дете да седи в обратна посока на движение, за да се подобри безопасността в случай на челен сблъсък.

Разгледай
3_stolcheta_za_kola_cybex_pallas

Серия Pallas

Безопасност, която расте с детето.

От години родителите се доверяват на столчетата за кола CYBEX Pallas, за да предпазят децата си. Това са столчета, следващо поколение от тази наградена серия, представяща години на успешни иновации. Столче за кола, което се основава на солиден опит в технологията за защита срещу удар, още по-добра безопасност и лекота на използване, намалявайки риска от наранявания на врата с 40%.

Разгледай
4_stolcheta_za_kola_Cybex_SolutionB2-Fix_Lux

Серия Solution

Ново поколение безопасност

Най-важният елемент в концепцията за безопасност на серията Solution е патентованата накланяща се облегалка за глава на CYBEX. Тя умело предотвратява падането на главата на детето напред, дори когато спи.

Разгледай

Семейството на Cybex

Открийте идеалния продукт за вас!

  • Серия Aton
  • Серия Sirona
  • Серия Pallas
  • Серия Solution
cybex_aton