balios s1

Cybex - Комфорт и елегантност за Вас и Вашето детенце

От бебешки колички до цялостни системи за пътуване – CYBEX предлага леки колички, които са компактни, гъвкави, функционални и стилни – подходящи за нуждите на съвременните родители. CYBEX е бранд за родители, чиито социален живот не свършва, когато се появи детето. Той е бранд за родители, които искат да запазят своята индивидуалност и да се откроят, дори когато са на разходка с малкото съкровище.

Със своя свеж подход CYBEX проектира продукти за родители, като същевременно премахва границите, които често разделят безопасността, дизайна и функцията. Това стои в основата на мотото на компанията: принципът на иновациите D.S.F.комбинация от уникален дизайн, ненадмината сигурност и качество и интелигентна функционалност. Тази тристепенна стратегия е довела не само до разработването на многократно

 

 

 

награждавани иновативни столчета за кола като Sirona, но и до присъждането на не по-малко от девет награди Red Dot Design Awards.

Марката CYBEX се превръща в лидер в областта на безопасността на децата, но също така се възприема като новаторска марка за начин на живот и мода.

 

Cybex - марката на родителите на бъдещето

bebeshki_kolichki_cybex-balios-s

Balios S Lux

Първокласна количка, създадена за града

Разгледайте нови места, разходете се из оживени търговски улици или се срещнете с приятели. Вашето дете може да се сгуши в удобната си седалка, докато вие извличате максимума от живота си в града.

Елегантността се среща с функционалността в Balios S Lux с първокласни тъкани, с кожена дръжка с регулиране на височината, както и с избор между сребристо и черно шаси. Количката разполага и с XXL сенник с допълнителна секция и със слънцезащита UPF 50+. Мекото окачване на всички гуми гарантира гладко возене независимо от терена.

Разгледай
bebeshki_kolichki_cybex_talos-s-lux

Talos S Lux

Създаденa за разходки в природата

Излезте навън, сред природата с детска количка Talos S Lux, която е подходяща за всякакви терени. Количка за разходка за всякакви предизвикателства на семейното пътуване, Talos S Lux разполага с голяма и луксозна седалка с подсилена странична защита.

Количка за разходка за всякакви предизвикателства на семейното пътуване, Talos S Lux разполага с голяма и луксозна седалка с подсилена странична защита. Неравни терени, планински пътеки могат да се преминават гладко и безпроблемно, благодарение на големите високоустойчиви на пробиване гуми, както и на мекото им окачване

Разгледай
Detski_kolichki_Cybex_gazelle-s

Gazelle S

Възможности безкрай

Променете начина на пазаруване и разходки с тази детска количка и нейните възможности за комбинации.

Тази бебешка количка може да се използва в над 20 конфигурации, като в същото време е лека, маневрена и удобна. От единична количка тя може да се превърне в двойна количка- количка за породени деца или количка за близнаци.

Разгледай
CYB_20_EezyS2

Eezy S+2

Лесно возене

Проектиранa с мисъл за градските родители, Eezy S+2 е компактна количка, която е верен спътник на родителите дори при пътуване със самолет, влак или метро. Облегалката на седалката се сваля до напълно легнало положение, така че Eezy S+2 може да се ползва и от новородени. Гумите са големи, които могат да преминават комфортно през всякакви терени. Механизмът за сгъване се активира само с една ръка. Количката разполага и с просторен багажник. Тъй като количката е система за пътуване, към рамата може да се прикрепи кош за новородено- Cot S, столче за кола и разбира се – седалката на количката.

Разгледай
bebeshki_kolichki_cybex_eezy_s_2

Eezy S Twist+2

Седалка в двете посоки на движение, въртяща се на 360°

Детската количка Eezy S Twist+2 улеснява живота на родителите. Седалката и вградената опора за крака се завъртат в двете посоки на движение, на 360° с една ръка.

Седалката се завърта от позиция напред към родителя за секунди. Лесна за регулиране, седалката разполага с възможност за накланяне с една ръка в положение отпред или с лице към родителя до почти легнала позиция.

Идеална за натоварения градски начин на живот, Eezy S Twist 2 се сгъва в компактен, самостоятелен пакет за удобно съхранение. Със сгъваема с една ръка и лека рамка, количката се сгъва до такива размери, за да се побере в кабинното отделение на повечето самолети, влакове и коли. Проектирана както за комфорт, така и за удобство, интегрираната опора за крака поддържа удобна и ергономична седяща и легнала позиция и може да се регулира с една ръка.

Разгледай
bebeshki_kolichki_cybex_beezy

Beezy

Комфортно движение

Идеална за активен начин на живот, CYBEX Beezy е компактна градска количка, осигуряваща гъвкавост с допълнителен лукс. Създадена за родители в движение, детска количка Beezy е лесна за използване и удобна за вашето мъниче. Beezy е готова да тръгне на всяко приключение със семейството с леки, лесни за маневриране колела. Издръжливото окачване на всички колела осигурява плавно каране през различни повърхности, така че да можете да преминете от парка до градските улици с лекота.

Разгледай

Семейството на Cybex

Открийте идеалния продукт за вас!

  • Balios S Lux
  • Talos S Lux
  • Gazelle S
  • Eezy S+2
  • Eezy S Twist+2
  • Beezy
Cybex_family