Bugaboo_butterfly_small to store

Запознайте се с новата Butterfly

Най-добрата ултралека детска количка

BUGABOO- революция при детските колички и новите продукти

През 1999 г. Bugaboo извежда детската количка на едно ново високо ниво на дизайн, функционалност и необходимост. Създателят Макс Баренбург избира да направи проект на детска количка, който е дипломната му работа при завършването му в Академията за дизайн в Айндховен, Нидерландия. Целта му е да вдъхнови не само майките, но и бащите на новородените. Резултат е количка, която минава през всякакви терени.

Прототипът е представен с огромен успех на Kind & Jugend в Kьолн през 1997 г. През 1999 г. излиза първата произведена количка Bugaboo. Оттогава количката се превръща в символ на състояние и начин на живот. Пример за това са и известни личности, които се доверяват на марката като Кейт Мидълтън, Елтън Джон, Мегън Маркъл, Том Харди, Кайли Дженър и др.

„Нашата философия е да разработваме продукти, които издържат във времето., казва Макс Баренбург, …Нашият творчески процес работи по такъв начин, че се държим далеч от това, което всеки иска и приемаме съвсем различна гледна точка. След това внасяме тези прозрения в комерсиален дизайн- само тогава можете да бъдете иновативни….Не мисля, че количките са били проектирани за някого в миналото. Става въпрос за това, което харесват родителите. Избрах по-мъжкарски подход за разработването на продуктите. Нашите колички се харесват както на жените, така и на мъжете. Това е еманципиран дизайн.

Тази концепция е голяма революция в дизайна на детски колички, която променя из основи правилата на играта, като въвежда иновативни продукти с една основна цел: да улесни живота на родителите.

Днес Bugaboo продължава да разработва своите продукти на този принцип, както чрез творчески иновации и внедряване на нови идеи в съществуващи детски колички, така и чрез проектиране, конструиране и производство на напълно нови продукти, за да осигури на родителите нещо повече от обикновена разходка или почивка в къщи.

Bugaboo се стреми да отговори на реалните очаквания и нужди на всеки родител, а при проектирането разчита на реалистичен образ на родителството. Дизайнерите и конструкторите на Bugaboo са наясно, че животът на родителите не винаги е лесен, но в същото време споделят неоспоримата вяра, че да си родител е най-прекрасното преживяване в живота, което си заслужава всичко.

Bugaboo Fox 3

НАЙ-МОДЕРНАТА КОМФОРТНА КОЛИЧКА

Строго изпитана и усъвършенствана конструкция, иновативното централно окачване и геометрия правят Bugaboo Fox 3 предпочитаната комфортна количка от всички родители.

Разгледай

Bugaboo Lynx

ЛЕКАТА КОМБИНИРАНА КОЛИЧКА

Най-леката и здрава комбинирана количка Bugaboo Lynx е предназначена да направи ежедневните Ви приключения не само по-лесни, но и възможно най-удобни.

Разгледай

Bugaboo Cameleon 3 Plus

ОРИГИНАЛЪТ

Дизайн-икона още от 2005 г! Оригиналната детска количка Cameleon 3 Plus повече от десетилетие помага на родителите и малките деца да излязат навън и да изследват света, като се превръща в техен фаворит, благодарение на своята универсалност и лекота на използване.

Разгледай

Bugaboo Donkey 5 Mono

КОЛИЧКАТА, КОЯТО РАСТЕ ЗАЕДНО С ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО

Трансформиращата се количка, готова за бъдещето

Планувате семейството ви да увеличи членовете си някой ден? Bugaboo Donkey 5 Mono е широка, колкото единична количка, като предлага допълнителното удобство да се трансформира в двойна.

Разгледай

Bugaboo Donkey 5 Duo

ДВОЙНАТА КОЛИЧКА ЗА ДЕЦА С МАЛКА РАЗЛИКА В ГОДИНИТЕ

Детска количка Bugaboo Donkey 5 Duo безпроблемно се адаптира към живота в движение с две малки деца.

Разгледай

Bugaboo Donkey 5 Twin

ПЕРФЕКТНАТА КОЛИЧКА ЗА БЛИЗНАЦИ

Най-лекото возене на близнаци

Bugaboo Donkey 5 Twin осигурява най-плавното, безпроблемно возене на близнаци, благодарение на големите колела с амортисьори, малкия радиус на завиване и регулируема дръжка.

Разгледай

Bugaboo Bee 6

НАЙ-УДОБНАТА ГРАДСКА КОЛИЧКА

Bugaboo Bee 6 е интелигентният избор за градски приключения с Вашето новородено – или малко дете. Защото когато пространството има значение, има значение и размера.

Разгледай

Bugaboo Butterfly

НАЙ-ДОБРАТА КОЛИЧКА ЗА ПЪТУВАЩИ РОДИТЕЛИ

Детската количка, която промени начина на пътуване с малки деца и даде на родителите увереността да пътуват със стил навсякъде и по всяко време.

Разгледай

Семейството на Bugaboo

Открийте идеалната бебешка количка за вас

  • Bugaboo Fox 3
  • Bugaboo Lynx
  • Bugaboo Cameleon 3 Plus
  • Bugaboo Donkey 5 Mono
  • Bugaboo Donkey 5 Duo
  • Bugaboo Donkey 5 Twin
  • Bugaboo Bee 6
  • Bugaboo Butterfly