Bugaboo_butterfly_small to store

Запознайте се с новата Butterfly

BUGABOO- революция при детските колички и новите продукти

През 1999 г. Bugaboo извежда детската количка на едно ново високо ниво на дизайн, функционалност и необходимост. Създателят Макс Баренбург избира да направи проект на детска количка, който е дипломната му работа при завършването му в Академията за дизайн в Айндховен, Нидерландия. Целта му е да вдъхнови не само майките, но и бащите на новородените. Резултат е количка, която минава през всякакви терени.

Прототипът е представен с огромен успех на Kind & Jugend в Kьолн през 1997 г. През 1999 г. излиза първата произведена количка Bugaboo. Оттогава количката се превръща в символ на състояние и начин на живот. Пример за това са и известни личности, които се доверяват на марката като Кейт Мидълтън, Елтън Джон, Мегън Маркъл, Том Харди, Кайли Дженър и др.

„Нашата философия е да разработваме продукти, които издържат във времето., казва Макс Баренбург, …Нашият творчески процес работи по такъв начин, че се държим далеч от това, което всеки иска и приемаме съвсем различна гледна точка. След това внасяме тези прозрения в комерсиален дизайн- само тогава можете да бъдете иновативни….Не мисля, че количките са били проектирани за някого в миналото. Става въпрос за това, което харесват родителите. Избрах по-мъжкарски подход за разработването на продуктите. Нашите колички се харесват както на жените, така и на мъжете. Това е еманципиран дизайн.

Тази концепция е голяма революция в дизайна на детски колички, която променя из основи правилата на играта, като въвежда иновативни продукти с една основна цел: да улесни живота на родителите.

Днес Bugaboo продължава да разработва своите продукти на този принцип, както чрез творчески иновации и внедряване на нови идеи в съществуващи детски колички, така и чрез проектиране, конструиране и производство на напълно нови продукти, за да осигури на родителите нещо повече от обикновена разходка или почивка в къщи.

Bugaboo се стреми да отговори на реалните очаквания и нужди на всеки родител, а при проектирането разчита на реалистичен образ на родителството. Дизайнерите и конструкторите на Bugaboo са наясно, че животът на родителите не винаги е лесен, но в същото време споделят неоспоримата вяра, че да си родител е най-прекрасното преживяване в живота, което си заслужава всичко.

Fox3 Stroller

Комбинирани бебешки колички

Комфортни бебешки колички за всеки терен

Количките, които могат да отидат навсякъде и да направят всичко. Идеални за семейства, които обичат разходките на плажа или да се разхождат из квартала.  Нашите герои за всякакъв терен са готови на всичко – лесно се движат по неравни пътища и преминават без проблем през тротоарните бордюри.

Разгледай
Donkey 5 Duo_Lifestyle

Колички за близнаци и породени деца

Управлявайте ги безпроблемно

Количките на Bugaboo за близнаци и породени деца са идеални за разрастващи се семейства, независимо дали малкият пилот лети самостоятелно или със своя съотборник. Преминават безпроблемно и през най-високите бордюри като разходката никога не е била по-приятна.

Разгледай
butterfly_seat hero product with folded

Летни колички

Компактни детски колички на път и в града

Преоткрийте града с детето си, без да се налага да сгъвате количката си. Компактните летни колички на Bugaboo имат толкова тясна конструкция, че качването и слизането в обществения транспорт е лесно, а когато дойде време да я съхранявате, просто я сгънете и грижливо приберете.

Разгледай
Medium JPG-bugaboo-lynx-seat-blk-blk-turtle-1

Детски столчета за кола

Подгответе се да пътувате със стил

Пътувайте безопасно и удобно със столчето за кола Bugaboo Turtle Air by Nuna, което ще Ви позволи да преминавате плавно, безпроблемно и стилно от автомобил към количка, без да събуждате никого. Столчето за кола Bugaboo Turtle Air by Nuna е ултралеко и благодарение на пяната Aeroflex, която е лека, но все пак много сигурна, се свежда до минимум силата, предавана при удар, като абсорбира и разсейва енергията.

Разгледай
Bugaboo Stardust Travel cot

Детска стая

Звезден прах

Сънят и играта са съществена част от развитието на Вашето бебе. Детската кошара Bugaboo Stardust съчетава космическа технология и интелигентен дизайн, за да Ви предложи универсално, удобно и комфортно място за спане и игра, което можете да използвате у дома или в движение.

Разгледай
Bugaboo_Stolcheta_za_Hranene_Giraffe

Столчета за хранене

Bugaboo Giraffe

Възприемащ най-доброто от холандския дизайн и изработен от устойчиви материали, универсалният стол се регулира за една секунда. Bugaboo Giraffe има пет различни решения за сядане, които могат да се адаптират към всички основни етапи и моменти в израстването на детето – от новородено до малко дете и до възрастен.

Разгледай

Семейството на Bugaboo

Открийте идеалния продукт за вас

  • Комбинирани бебешки колички
  • Колички за близнаци и породени деца
  • Летни колички
  • Детски столчета за кола
  • Детска стая
  • Столчета за хранене
meet-the-family-hero-1-min-1