Britax_Roemer_Banner_Brandpage

Britax Römer

Сигурност на пътя още от 1966 г.

Компанията Britax Römer е изцяло отдадена на осигуряване на безопасност на пътя. Още през 30-те години на миналия век компанията произвежда оборудване за безопасност и аксесоари за автомобили. От разработването на първото детско столче за кола на Britax Römer през 1966 г. безопасността на децата е приоритет номер едно. Днес Britax Römer разработва и произвежда детски столчета за кола, детски колички и седалки за велосипеди, като 90% от детски столчета за кола и седалки за велосипеди са „Произведени в Германия“ или „Произведени във Великобритания“.

Философията на фирмата е да предоставя продукти с най-високо качество, надхвърляйки далеч законовите изискванията по отношение на безопасността и сигурността на детските столчета.

Усилията, които се полагат в тази област от фирмата през последните няколко години, са признати от потребителски тестове като Stiftung Warentest в Германия, където непрекъснато марка Britax Römer получава най-високите оценки в категория чистота на вложените материали (химикали) и безопасност.

Тестване по най-високите стандарти

В Britax Römer поддържането на възможно най-висок стандарт за безопасност е от първостепенно значение. Фирмата е пионер във вътрешните динамични тестове и управлява две съоръжения от световна класа за столчета за кола в Европа, а през 2017 г. стартира един от най-модерните и технически усъвършенствани центрове за краш тестове за детски столчета за кола (с Isofix и без Isofix) в световен мащаб.

Всички категории продукти за деца се тестват обстойно за климатични, температурни, метеорологични и пътни условия. Също така столчетата и количките се изпитват по отношение на високи ограничения за повече от 500 химикала, като се извършват тестове от независими тестови лаборатории съгласно общ тестов протокол, който покрива всички законови изисквания.

Britax Römer работи в тясно сътрудничество с външни партньори Bureau Veritas, световен лидер в тестването, инспекцията и сертифицирането на химикали и Société Générale de Surveillance (SGS), една от водещите световни компании за инспекция, проверка, тестване и сертифициране, призната за глобален еталон за качество и почтеност.

Britah Roemer_Stol_za_kola_baby

Столчета за кола за новородени и бебета

От раждането – 15 месеца | 40 – 83 см| От раждане – 13 кг

Столчетата за кола на Britax Römer предлагат едно незабравимо изживяване за всяко детенце, което ще изпълни деня му с много сигурност, комфорт и максимална защита, когато сте на път.

Разгледай
stol-za-kola-britax-romer-king-2-lsblack-series-cosmos-black

Столчета за кола за деца

9 месеца – 4 години 61 – 105 см9 – 18 кг

9 месеца – 12 години | 61 – 150 см9 – 36 кг

Столчетата за деца Britax Römer предлагат превъзходна защита на Вашето дете в случай на страничен сблъсък. Страничната защита SICT намалява силите на удара, като минимизира разстоянието между колата и седалката и се деформира, за да абсорбира енергията.

Разгледай
stol-za-kola-britax-romer-evolva-sl-sict-9-36kg-cosmos-black

Столчета за кола с висока облегалка за деца

3.5 – 12 години 100 – 150 см 15 – 36 кг

Безопасността на Вашето дете е от първостепенно значение. Ето защо столчетата на Britax Römer отговaрят на новия стандарт i-Size (R129), а също така са оборудвани с усъвършенствани функции за безопасност като XP-PAD, SecureGuard и SICT, които осигуряват възможно най-добрата защита при всякакъв вид произшествия.

Разгледай

Семейството на Britax Römer

Открийте идеалното столче за кола

  • Столчета за кола от раждането – 15 месеца | 40 – 83 см | От раждането – 13 кг
  • Столчета за кола от 9 месеца– 4 гoдини61 – 105 см9 – 18 кг
  • Столчета за кола от 9 месеца – 12 години | до 150 см9 – 36 кг
  • Столчета за кола за 3.5 – 12 години100 – 150 см15 – 36 кг
Birtax_Romer_Family