В градската джунгла с Bugaboo Fox 3

Medium PNG 6 Bassinet
Предстои ви да станете родители и да се впуснете в приключението на живота си. А разходката с количка в градски условия у нас може да бъде наистина изпитание – дупки по улиците, плаващи плочки, големи бордюри, паркирали по тротоара коли… Това са само част от нещата, заради които получаваме въпроса “Може ли да ни покажете леката и маневрена количка?”.
 
Нашето тайно оръжие за оцеляване в градската джунгла е Bugaboo Fox 3!
 

Може би най-голямото предимство на Bugaboo Fox 3 е нейната маневреност и лесно управление в градски условия. Само веднъж да минете през павета или плочките на тротоара пред блока и няма да поискате никоя друга количка. Тя е с големи и меки гуми, които я правят много устойчива на неравни повърхности и осигуряват гладко движение, което не дразни бебето и не предава всички вибрации върху вашите ръце (а това, повярвайте ни, след месеци ежедневно сърфиране с количка е особено важно).

Bugaboo Fox 3 е чудесна за градски условия също и заради нейната компактност. Животът в апартамент понякога си е препятствие при съхранението на количката. На родителите често се налага да държат количката в коридора или дори в колата. TikTok канал, за да видите теста, който направихме пред магазина ни).

Bugaboo Fox 3 е една от най-популярните бебешки колички на световния пазар именно заради нейните предимства. Тя е изработена от висококачествени материали, което я прави издръжлива и много лека. Тежи само 9,9 кг дори с коша за новородено. Всички функционалности в нея се извършват изключително лесно и може да използвате само една ръка, докато с другата държите бебето, чанта с покупки или говорите по телефона.
 
Тази количка е една от малкото на пазара, които може да конфигурирате сами. Вие избирате цвят на коша, седалката и сенника, който e с вентилационен отвор и защита UPF 50+. Това я прави подходяща за стилни мами и чудесен избор, ако планирате повече от едно дете. Ако решите да купите сенник Sunrise Red за момиченце, а второто е момче, може да смените само него.
 
И не на последно място е големият и багажник. В него може да съберете доста продукти, когато отскочите с бебето до супермаркета, а когато поотрасне малко ще има място и за всички кофички, кукли, колички, уокъри и др. неща, които трябва да носите на площадката.
 
Bugaboo Fox 3 е перфектният партньор за вашите градски приключения, а до 22 март може да я закупите от bebemax.bg с цели 20% намаление.