Блог / Столчета за кола/

SWANDOO – ИНОВАТИВНИТЕ СТОЛЧЕТА ЗА КОЛА

SWANDOO – ИНОВАТИВНИТЕ СТОЛЧЕТА ЗА КОЛА

SWANDOO ИНОВАТИВНИТЕ СТОЛЧЕТА ЗА КОЛА

Swandoo е иновативна марка, посветена на решенията за безопасност на децата. Създадена с голяма любов от родители…към родители.
Амбицията на фирмата да се развива и усъвършенства е отразена в логото на марката – ЛЕБЕД – символ на създаването и поддържането на дълготрайни връзки и много добри грижи за семейството си.

„Вярваме, че всяко новородено бебе е специално и изпълнено с потенциал, който ще процъфтява само с подходящата любов и подкрепа“

Ето защо създателите на марката кръщават първия продукт на учения и носителя на Нобеловата награда – Алберт Айнщайн.

„Непрекъснатите ни усилия и любовта към нашата работа са посветени на семействата и децата, които ще създадат по-добро бъдеще“- споделят още те.

ALBERT

Столът за кола Albert на Swandoo е първокласна бебешка седалка; отличен с награди за дизайн и иновативни функции, за да улесни живота на семействата. Albert е победител не в един, а в ТРИ теста: немският автомобилен клуб ADAC го оценя като ПОБЕДИТЕЛ с 1.6 при тестовете, като тук се оценя не само резултати от челен и заден удар, а при страничен удар. Също така най-добри резултати има и при австрийската OEMTC и швейцарската организации TCS.

От създаването си до момента столчето за кола Albert печели редица награди за дизайн, като: Red Dot Award през 2017 г, German Design Award WINNER за 2019 г. Впечатлява с хармонични пропорции, линии и повърхности и осигурява на всички съвременни родители най-умното решение, съчетано с максимална безопасност.

SWA 2020 Albert sesame base sideview EN

MARIE

Другият отличаващ се продукт Swandoo е въртящото се столче на 360° -Marie i-Size, кръстено на учения и двоен носител на Нобелова награда Мария Кюри. Тази седалка предлага просто и интуитивно потребителско изживяване, като същевременно надминава стандартите за безопасност. Marie i-Size предлага изключителна безопасност, комфорт и спокойствие – може да се регулира в четири позиции за почивка както в посока, насочена напред, така и в обратна и да се върти на 360°. През 2020 г. Marie i- Size печели награда за дизайн на най-старата независимата организация в света за дизайн, базирана в Хановер – iF International Forum Design GmbH в категория Продукти.

swandoo maire 2 infant car seat with smiling baby in it


Столчетата за кола Swandoo са разработени, така че родителите да се насладят на специалните моменти с детето си, което ще е в безопасност, а Swandoo да бъде част от тяхното пътуване.

„Основахме Swandoo, тъй като самите ние като родители не можахме да намерим качеството на продукта, което търсихме. Въз основа на нашия опит и възможности ние започнахме проектирането и производството на продуктите, които искахме за нашите деца“ – споделят основателите на фирмата, базирана в Австрия.

– „Поставихме си за цел да се превърнем в умен и грижовен спътник на съвременните семейства, подобрявайки благосъстоянието на родителите и техните деца!“

Вижте столчетата тук:

Блог

SWANDOO – ИНОВАТИВНИТЕ СТОЛЧЕТА ЗА КОЛА