Stokke Tripp Trapp е инвестиция, която се възвръща многократно под формата на бебешки усмивки

Stokke blog

“Спомням си, че с наближаването на захранването на Макси прекарах часове в проучване за подходящи столчета за хранене! Като майка и ерготерапевт исках да намеря най-доброто столче. След много проучвания и сравняване на плюсовете и цените, в крайна сметка се спряхме на Stokke Tripp Trapp. Защото:
✨Има опора за краката – регулируемата поставка за крака е от ключово значение за осигуряване на стабилност и подобрена стойка на детето⠀
✨ Седалката се регулира лесно и бързо, както на височина, така и на дълбочина⠀⠀⠀
✨Лесен за почистване⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨Това е стол, който може да се расте заедно с детето, затова не се налага да се купуват различни столчета през годините.
Stokke Tripp Trapp е инвестиция, която се възвръща многократно, под формата на сладки бебешки усмивки.”

Това споделя Анелия Карамфилова, майка на Макси на 10 месеца и Ники на 11 години. Първото дете на Ани я мотивира да създаде блога “Светът на Ники”, в който споделя авторски образователни материали за деца със специални потребности и не само. В стремежа си да научи повече и да бъде полезна за детето си, променя и професията си – вече е дипломиран ерготерапевт. Основната й цел е да бъда полезна на другите родители и да им даде идеи как да прекарват качествено време с децата си.

Щастливи сме, когато получаваме такава обратна връзка за продуктите, които предлагаме. А Ани се занимава професионално с детско развитие и създаване на правилната среда за растеж, затова още повече се радваме.

До 15 април 2023 може да закупите стол Stokke Tripp Trapp и ще получите подарък Baby Set, който принципно е стойност 106 лв.