Блог / Колички/

НОВАТА BUGABOO FOX 3 – КОМФОРТНАТА ДЕТСКА КОЛИЧКА ЗА ВСЯКАКЪВ ТЕРЕН

НОВАТА BUGABOO FOX 3 – КОМФОРТНАТА ДЕТСКА КОЛИЧКА ЗА ВСЯКАКЪВ ТЕРЕН

Bugaboo Fox 3 съчетава първокласна визия с повече от 20 години иновативен дизайн на детска количка, отличаваща се с усъвършенствана ергономичност.

Кое е новото?

Original JPG GIF FOX3

Новото при детска количка Bugaboo Fox 3 е нейната подобрена ергономичност и дизайн, които позволяват на новороденото да регулира естествената си телесна температура и да помогнат на любознателните малки деца за здравословното им развитие. Освен това тя се характеризира с нови и премуим текстили, в модерни цветове, с които ще се откроите.

  • Подобрен кош за новородено с вентилационен отвор
  • Предпазни колани с клик -заключване и меки подложки за раменете
  • Висококачествен аериран матрак
  • Иновативни меки текстили
  • Нови цветове
  • Ново бранд лого и премуим детайли

Какво прави Fox 3 количката за ултимален комфорт?

Fox 3 има невероятно вградено окачване, което заедно със здравото шаси осигурява оптимален комфорт за бебетата и лекота при управлението за родителите.

bgb fox 3 wheels 1

Иновативният централен механизъм осигурява окачването на задните колела. Работи в перфектна хармония с цялата количка, като абсорбира ударите от бордюри и павирани настилки.

Поради наличието на изпъкнала част в средата на външната гума, колелото осъществява по-малък контакт с настилката, отколкото нормалната гума. Това улеснява управлението и предотвратява износването.

Здравият материал на външната гума, заедно с меката пяна вътре в нея осигурява допълнително окачване на 4-те колела и гарантира възможно най- плавното возене.

Здравото шаси е стабилно и „не се люлее“, което прави Fox 3 изключително маневрена.

Късото разстояние между колелата прави завъртанията лесни и с минимални усилия.

Пружинното окачване на предните колела осигурява още по -голяма защита срещу неравности и най- плавно преминаване през тях.

Кош за новородено с вентилационен отвор

Красивият нов кош за новородено предлага вентилация, като бебето ще регулира по естествен начин своята телесна температура, което прави количката перфектна за използване целогодишно.

Medium JPG 1D7A6532 001 1x1

Насладете се на нов премиум стил и подобрен първокласен външен вид

  • Иновативни меки тъкани
  • Обновените материи са водоотблъскващи, издръжливи и меки на допир, което ги прави супер удобни. Те са създадени да издържат.
  • Новите модерни цветове означават, че можете да приспособите Вашата количка така, че да съответства на Вашия стил. От ярки тонове до заглушени неутрални
Medium JPG

Цветове, които карат околните да се обърнат след Вас

„Ние сме за смелите и жизнени. Затова създаваме нашата вълнуваща цветова палитра, която прави всеки ден да бъде едно приключение, Bugaboo

Новата гама от цветове е нещо повече от цветове. Те са покана за изследване на света заедно с разрастващото се семейство. Бурният син сенник ви кара да се почувствате като на приключение край плажа, докато горският зелен зимен чувал може да ви вдъхнови да намерите тайно място за импровизиран пикник.