Блог / Баня и хигиена/

НАЙ-ДОБРАТА МИ ПОКУПКА – Вана за къпане STOKKE

НАЙ-ДОБРАТА МИ ПОКУПКА – Вана за къпане STOKKE

НАЙ-ДОБРАТА МИ ПОКУПКА Вана за къпане STOKKE

Ето какво сподели една мама с опит, когато я попитахме коя според нея е най-добрата й покупка за бебето:

„С първото дете се спряхме на стандартно бебешко корито със сгъваема поставка и анатомична форма по препоръка на познати за което платихме близо 100лв. Не беше лошо, но заемаше прекалено много място в малката ни баня и детето непрекъснато се хлъзгаше надолу по така наречената анатомична форма. С нетърпение чаках момента, в който малкият ще проходи и ще мога да го къпя прав.

С дъщеря ми – бебе номер 2, реших че ще намеря нещо по-практично за нас и най- вече по-удобно за детето. Имайки предвид, че ваната се използва всекидневно повече от година, не исках компромиси. Тогава попаднах на ваната за къпане на STOKKE. Това беше първата сгъваема вана, която виждам. Имаше удобна клапа за изтичане на водата и след употреба можеше лесно да се сгъне и съхранява в много компактен вид. 

Поставката за новородено, която допълнително купих, беше с приятна полегата форма и бебето винаги стоеше в удобна позиция без да се пързаля. Мислех, че ще ни умалее бързо, но се оказа че побира седнали дори и двете деца заедно и въпреки, че вече можем да се къпем прави до ден днешен често я използваме за игри в банята. Това е определено една от най-успешните ми покупки.”

М.Ч. 32г.

Ако искате да споделите вашият опит с други родители и да ни разкажете за вашата най-добра покупка за бебето, пишете ни на info@bebemax.bg за „Най-добрата ми покупка“.

Блог

НАЙ-ДОБРАТА МИ ПОКУПКА – Вана за къпане STOKKE