Как стартира британската марка за бебешки и детски продукти Joie 

Добре дошли в света на Joie – една от най-популярните марки за бебешки продукти на европейския пазар… и не само. Сравнително нова, но вече успешно наложена, Joie е създадена през 2011 г. от семейство Жан и Жаки Ли в Англия.

Вдъхновени от своите деца и нуждите на родителите, Жан и Жаки започват да разработват първия си продукт – количка, която да бъде лесна за управление и безопасна за бебето, с качествени материали, но и достъпна за младите родители.  

За своя бранд те избират името “Joie”, което произлиза от “радост”, защото за Жан и Жаки радостта е ключът към пълноценното детство.

След като компанията пуска на пазара своите първи продукти, сред които бебешки колички и столчета за кола, Joie бързо става популярна сред родителите в Англия и скоро излиза и извън страната.

detska kolichka joie blog

Продуктите на Joie се отличават с безопасност, удобство и качество. Количките са комфортни за бебетата и лесни за управление за родителите, с леки и здрави шасита от качествени материали. Столчетата за кола са проектирани с особено внимание към детайлите и имат прекрасни резултати на всички тестове (дори по високи от водещите премиум марки познати в България). А леглата за бебета и малки деца, които може да откриете в bebemax.bg, са изключително функционални и съобразени с всички правила за безопасен сън.

stol za kola joie blog 2

От създаването си през 2011 г., Joie продължава да се развива и разширява своята гама от продукти за бебета и деца. Днес марката предлага не само колички, столчета и легла, но и люлки, столчета за хранене, ергономични раници и др., така че да отговорят на нуждите на родителите и техните деца и да им носят радост всеки ден.

Вече може да откриете голяма част от продуктите на Joie в магазина на Bebemax в Бургас или на bebemax.bg.