Bebemax списък за пазаруване

Интерактивният списък за пазаруване на Bebemax е тук, за да ви бъде максимално полезен, когато избирате необходимите стоки за бебето онлайн. Това не е само списък с продукти, с него можете много повече!

  • Отворете списъка за пазаруване
  • Разгледайте артикулите.
  • Ако отбележите някой от тях в полето пред цифрата му, автоматично ще бъде маркирано, че вече сте избрали този артикул.
  • Ако искате да разгледате всички марки и модели от даден артикул, само кликнете върху него, ако е подчертан.
  • Ако желаете да имате списъка с избраните артикули на хартиен носител, можете да го разпечатате.
  • Ако искате да запазите всички направени промени и да имате достъп до своя персонален помощник за пазаруване по всяко време, регистрирайте се и влезте в профила си преди да започнете да работите с помощника за пазаруване на Bebemax.

Със списъка за пазаруване на Bebemax, пазаруването е лесно, удобно и истински приятно!

Раждане и престой в болницата

Още съвсем малко и ще гушнете малкото си съкровище! Добре е подготовката на чантата за болницата да е на време, например около началото на деветия месец, за да няма излишен стрес и напрежение. Частните болници често предоставят всичко необходимо (дрешки за бебето, нощници за мама, тоалетни принадлежности и други), а държавните болници дават списък с всичко нужно за престоя в болницата. Можете да се свържете с болниците, на които сте се спрели, за да попитате за дните на отворени врати, които се провеждат с цел информация на бъдещите родители какво да имат предвид и как да се подготвят.

За постъпване в болницата

За вашия престой

За престоя на бебето

У дома

Най-вълнуващ е първият ден на бебето у дома! Насладете се на приятните емоции, които подготовката за посрещането на бебето вкъщи носи! Можете да посветите част от последното тримесечие на бременността на мама за избор на всичко необходимо за съня, къпането, храненето, разходката и гардероба на най-новия член на семейството! По-долу ще откриете нашите предложения за това, надяваме се да са ви полезни.

Дрехи

Бебешка аптечка

На разходка

Независимо от сезона, в който ще се роди бебето, разходките навън ще бъдат любимо време за всички в семейството. Детската количка вече е задължителна придобивка, а за да улесните ежедневието си, можете да се сдобиете и с някои полезни аксесоари към нея. Ето и какво предлагаме ние.

За още полезна информация последвайте ни в Facebook, Instagram, Tik Tok и четете нашия БЛОГ